sweethearts&melkesjokolade girlsa

Heisann hoppsann! Miriam skal ligge over i natt og. Eller, det er vell egentlig 2-3 uker siden ho sov over. Men uansett, nå har vi gomla i oss en sånn mini melkesjokolade plate, og noen sweethearts, hadde jo selfølgelig vår egen sjokolade plate og sweethearts. Etterpå blir det vell masse køddebilder. HAHAHHAHHA, kødda!

Husker jeg var helt "oooo" når jeg så på twilight og Edward Cullen kom inn, men nå er det team Jacob. ♥ Passet egentlig ikke til innlegget, meeeen jaja. På skolen i dag var vi på Kaupang, utrolig gøy. egentlig ironi. Vi fikk høre en historie om en fyr som hadde vært på vikingtokt, også når han kom hjem hadde kona lagd lapskaus til middag for han, og han ble så sur att han kasta bollen med lapskaus i gulvet og skreik "JEG VILL HA KJØTTBOLLER", og kona var jo en skikkelig kjerring. Så ho sparka han ut, og han gikk ned til der vi var. Og tokk opp en stein og kasta den 400 hundre m opp i lufta. Og så falt den ned og killed ham. Tror ikke på det, 400 hundre m opp i lufta, jada skikkelig. Men nå skal vi gå tur med Tassen opp til skolen og ned bak rema. Miriam har fått nytt kamera og skal ha det med på turen, så det kommer bilder.

Hvordan har du dag vært? :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dina hp

dina hp

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Jeg blogger hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden danser jeg. Noe du lurer på eller vill skal bli bedre med bloggen? dina.hp@hotmail.com / xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits