running in the gym sucks

Heisann hoppsann! Sen oppdatering i dag og, unnskyld. Skoledagen i dag var ok. Likte K&H timen da. Skulle male. Så jeg, Synne, Oskar og Herman delte bord, også vi bare satt og kødda. Vi hadde førti minutter på å male ett sommermotiv, og ti minutter før vi skulle opp å spise, hadde Herman bare malt gress. Så på fem-ti minutter malte han mer enn jeg gjorde på en halvtime. Oskar malte en strand, mens jeg, Synne og Herman malte gress, himmel, sol, gress og blomster. Jeg og Herman malte også ett tre. Oskar sin ble finest, siden vi ikke malte så mye.

De to siste gymtimene var ikke så ok. Første gymtime skulle vi løpe ned fra skolen, bak ved rema og opp igjen. Ikke langt da, men jeg fikk en stein i øyet, som var utrolig vondt. Så Vian gikk med meg, når jeg, Vian, Synne, Sophie og Robert egentlig skulle løpe. Så de andre "løpte" forann oss. Så jeg gjorde ikke noe i femten-tjue minutter. Eller jeg satt jo med Christine som har brukket lille tåa. Men jeg var med på orienteringa i skogen. Det var heller ikke gøy. Sykt kjedelig!


Har du noen gang fått en stein i øyet, og så hatt vondt i to-tre timer++?

Én kommentar

Christine

04.jun.2010 kl.20:04

Ja fikk det på skolen en gang når jeg sto ved siden av et hoppetau -.-''

Skriv en ny kommentar

dina hp

dina hp

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Jeg blogger hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden danser jeg. Noe du lurer på eller vill skal bli bedre med bloggen? dina.hp@hotmail.com / xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits