det er juni!

Hei! ♥ Været i dag har vært helt amazing. Utrolig deilig å være ute. I DAG ER DET JUNI! ♥ ♥ ♥  Det er sommer! :-) Skal sikkert snart sette opp bassenget. Og sikkert dra å bade på stranda. Tror ikke dette blir den kaldeste sommeren. Thank you Island.

Synne var med hjem etter skolen i stad. Sikkelig kos! ♥ Var ute å tokk masse bilder med speilrefleksen i stad. Er på mammas pc nå, så skal laste de over på min straks. Uansett, når ho dro gjorde jeg lekser og gikk til Erza. Vi sykla opp på skolen, så ned til Karoline. Så sykla vi opp, så måtte jeg sykle hjem for å hente en ball. Så spilte vi slå-ball. Med tre personer. Var faktisk veldig gøy.

Unnskyld for samme "peace-bilde" hver dag, men er jo på mammas data. Blame her, not me! :-) Skal laste over bildene til dataen min nå. Så kommer noen av bildene. Stay tuned!

Er det skikkelig sommer-vær der du bor?

Én kommentar

Nicklas Iversen

01.jun.2010 kl.19:30

Nja, er litt, men ikke så veldig nå

Skriv en ny kommentar

dina hp

dina hp

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Jeg blogger hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden danser jeg. Noe du lurer på eller vill skal bli bedre med bloggen? dina.hp@hotmail.com / xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits