kløkløkløkløklø, klø deg vekk

Hei hei ♥ Det er ikke streik på skolene her enda. Vill ha streik. Streik = FRI ♥♥♥♥♥ Nå sitter jeg her å klør meg til den nye grava mi. Har sånt digert myggstikk bak på låret. Må bruke sånn salve jeg har fått av legen siden jeg reagerer så sinnsykt på stikk fra myggen osv.. Jeg elsker deg, Mygg! (hehhehe) faktisk, så hater jeg deg, Mygg!

Dagen i  i dag var helt elsk. Drit varmt, brae fag og pizza! Siden vi ikke har fått alle matlagings timene våre, fikk vi ta a-sine. Takk. :-) Så skulle vi lage pizza, mmmm. Jeg er på gruppe med Martin og Herman. Har ikke noe imot dem, men i dag så... ÅÅÅÅÅ! Herman tokk 2 ts mer pepper enn vi skulle ha i, og Martin tokk en hel chili i. Veldig sterk i starten, men vår eide jo alle. Vi hadde Åge i starten, siden Jan Andre (vet ikke om han heter det) hadde 1-4 kl i gymsalen. Men så hadde vi han fra vi spiste pizzaen og til slutten. Great day, I must say.

ble det mange hjerter i dette innlegget.. Skal jeg legge til flere? JAAAA! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Hvordan har din dag vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dina hp

dina hp

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Jeg blogger hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden danser jeg. Noe du lurer på eller vill skal bli bedre med bloggen? dina.hp@hotmail.com / xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits