dagen + outfit

Hei! Det er lenge siden jeg kom hjem, men jeg har hatt besøk av Miriam og har sett på tv. Nå som det er sommer må man jo være inne hele tiden. Men nå har det faktisk blitt overskyet. ISLAND! Skylder på deg jeg. :-)

Skoledagen i dag var helt utrolig bra ♥♥♥♥, bortsett fra att jeg frøys i første fri, så jeg lånte Emilie sin collegejakke og tokk den over collegejakka mi. Ja, det er skikkelig sommer. Men så ble det varmere. Men i de to første timene hadde vi norsk og rle. I norsktimen fikk vi samfunnsprøven, og jeg fikk 11/15. Ble faktisk litt overrasket.. Trodde jeg ville få 7 ellerno.

T-skjorte fra; danseskolen
Tights fra; h&m
Ble litt lite, men det var fra igår. Hadde den på igår, på kampen. 1-1, fufufufufufufu.. Nå skal jeg ut, opp til skoleeeeen, så vi sneikz.

3 kommentarer

Det er ikke pga. island det er kald og regner og sånt. Det er fordi det er varmere i lufta en vannet, fordi vannet er ISKALDT enda. Så da er det som oftest at det regner ;)

Erza

11.jun.2010 kl.21:45

Jeg synes vi ikke burde Skylder på island for det er ikke dem som lager alt dette da stakkar dem !!!!

dina hp

12.jun.2010 kl.11:22

Alle: Det var ment som en spøk. :)

Skriv en ny kommentar

dina hp

dina hp

11, Sandefjord

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som blogger om det som faller meg inn. Jeg blogger hver dag, og er ei veldig utadvendt og glad jente. På fritiden danser jeg. Noe du lurer på eller vill skal bli bedre med bloggen? dina.hp@hotmail.com / xdinaa

Kategorier

Arkiv

hits